Похоронна церемонія о. Андрія Счастлівцева

6-7 жовтня в санктуарії Ісуса Назарянського в Браїлові відбулись прощальні церемонії з о. Андрієм Счастлівцевем. Його смерть була не сподіваною для всіх нас, а життя занадто коротким. Багато хто не встиг з ним попрощатись особисто, багато хто невстиг сказати найважливіші слова, ще за його життя. Також і о. Андрій не встиг попрощатись з усіма, виразити слова подяки, всім тим хто був важливим у його житті. Тому в ці 2 дні в нас була можливіть попрощатись з ним, пробачити йому і попросити, щоб пробачив він. Ці дні скорботи і жалю були також наповнені молитвою, щоб Добрий Господь прийняв його до свого царства.

Вечером 6 жовтня ординарій Камянець-Подільської дієцезії єпископ Леон Дубравський розпочав  молитву за о. Андря коронкою до Божого Милосердя, адже день смерті о. Андрія припав у той же день, коли ми в Церкві згадуємо найбільшу Апостолку Божого Милосердя с. Фаустину Ковальську. Також традиційно в молитві на розарії просили для покійного заступництва Пресвятої Діви Марії. Вечірні молитви в храмі закінчились Месою, яку очолив єпископ Леон Дубравський, а Слово Боже виголосив о. Ґабріель Сухарський Дієцезіальний директор Карітас-Спес Камянець-Подільської Дієцезії.

7 жовтня  день розпочався молитвою: Літургією Годин за померолого о. Андрія, яку очолив о. Юзеф Кшишиха MS кустош санктуарія Ісуса Назареньського, разом із священниками з Зромадження Місіонерів Матері Божої з Ля Салет. Після утреньої вірні молились на розарії в намірені о. Андрія, це була особлива молитва в день Цариці Святого Розарію. Цього дня Святу Месу очолив єпископ Броніслав Бернацький, також  владика виголосив Слово Боже і після закінчення Меси очолив обряд поховання. Місце спочинку о. Андрія знаходиться не подалік каплиці на місцевому кладовищі, поруч з могилою молодого настоятеля нашої парафії о. Кароля Новіцького, котрий помер в першій половині минулого століття.

Вам також має сподобатись...