Свято Лицарів Колумба

Третя неділя адвенту в церкві закликає усіх вірних до радості. Радості з віри в те, що приходить наше спасіння в Ісусі Христі. В нашій парафії- це також особливий день радості, ця неділя припала на передодні свята Лицарів Колумба, коли ми згадуємо Пресвяту Діву Марію з Гваделупе.

При нашій парафії вже добре зорганізувалася спільнота чоловіків Лицарів Колумба, а в цю неділю вона збільшилась ще на двох кандидатів. Після урочистої Меси о 11:00 год. у нас була можливість взяти участь в урочистому обряді прийнятя нових лицарів до спільноти.

Урочисту зустріч розпочав Великий Лицар нашої спільноти Олександр Грабовський, молитву попровадив Капелан спільноти Лицарів о. Юзеф Кшишиха МS. Під час обряду прийнятя вірні змогли дістатись більше про історію заснування спільноти її місію та харизму, почути науку про благодійність, єдність та молитву, також ми стали свідками присяги наших Лицарів. Щиро вітаємо нашу Браїлівську спільноту Лицарів Колумба з поповненням, та бажаємо вірно служити Богу, та наслідувати Христа в єдності.

Вам також має сподобатись...