Канікули з Богом 2018-06-20

Канікули з Богом у Гайвароні

 З 20 по 28 червня 2018 року відбувся табір «Канікули з Богом» в мт. Гайварон. Під духовною опікою і керівництвом о. Михайла, а також аніматорів, 21 дітей провели цікаві та повчальні канікули при храмі св. Михайла Архангела. Учасники табору не лише відпочивали та веселились, але й слухали курси катехизацій, брали участь у богослужіннях, приступали до Святих Тайн Сповіді і Євхаристії.
            Тема цьогорічного табору – “Об’явлення Матері Божої в Ля Салет”.
Програма табору була насиченою, цікавою та повчальною. Кожний день розпочинався із спільної молитви. Також відбувались веселі, ігри, танці, які не лише веселили дітей, але й стимулювали їх бути рухливими та позитивними увесь день.

Щодня дітям проводили духовні науки, на яких вони мали можливість поповнити свої, набуті раніше, знання про Бога, дізнатись щось нове, навчитись любити і поважати своїх друзів та батьків, бути добрими й милосердними, а також збагатити свій внутрішній світ.

Програма табору була складена так, що діти могли відпочити не тільки духовно, а й фізично. Щодня після обіду діти грали різні таборові ігри. Обідали дітки в затишній столові, де нас протягом цілого місяця гостинно зустрічав добрий і терплячий персонал.

В тижні були присвячений дні для загально таборової поїздки. Цього року учасники табору відвідали Одесу де мали змогу побувати в цікавих місцях в Катедрі соборі – екскурсія по Одесі. А також був час на море і пляжу для дітей і цікаві ігри на морі. Наступного дня у нас була екскурсія по місту Гайворон, де на дітей чекала незабутня прогулянка. Діти досхочу набігались й погрались на свіжому повітрі, додому поверталися хоч втомлені, але дуже щасливі.

Вам також має сподобатись...